Sista arbetsdagen = Shopping

Idag var jag juh bara tvungen att fira att det var sista arbetsdagen som fast anställd på Olshammarskolan! Jag kommer säkerligen till att hoppa in som tim vik under hösten men då kan jag juh alltid välja om jag vill jobba eller inte! SLutade tidigt idag och det bar av in till stan, med ett glatt humör i pisseregn! Fötterna badade i vatten och strumporna var så blöta att man skulle kuna vrida ur dom som en disktrasa! Men lika glad för var jag!

Har utsett en kudde på indiska och tjatat hål i huvudet på alla när man varit i stan, att jag vill haaaa den där rosa kudden. Nu efter kanske 2 månaders tjööt tog jag tag i saken och tog mig till indiska! Där hade de passande npg ett erbjudande!!! TA 3 KUDDAR BETALA FÖR 2! SÅ jag kom senare ut med tre kuddar istället för en och tre gånger så glad. 400 kr för tre kuddar istället för 600, Det är riktigt bra!

Tog mig sedan vidare till H&M och där hittade jag ett par jeans som de passande nog hade 100 kr rabatt på! Så man kan juh säga att jag har tjänat 300 kr idag! ;)

Glad är jag iaf och Kuddarna passar som ett Smäck i mitt nyrenoverade sovrum! Nu är det bara tavlorna som ska sättas upp!

Nu har jag precis varit och handlat middag, räkor, vitt vin blir det tillsammas med kärleken och mys framdör tv:n. EN perfekt fredag!

Här har no bilder på mina nya kuddar och mitt sovrum!(Både med och utan bilxt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0