Drama Schoool!

Nu var man hemma igen efter en heldag i skolan. Vi fick vara på Artisten idag som ligger bakom konsthallen. Fint ställe precis vid näckrosdammen! Kan inte påstå att dan varit direkt jobbig faktiskt, trots att de första två timmarna var sövande! En föreläsare som föreläser om hur viktigt det är att få vara kreativ och aktiv för att man ska lära sig lättare, men som pratar 2 timmar! utan att vi får röra på oss eller ta en liten rast! Hmmm hur motsägelsefullt är inte det?

En god lunch i deras mysiga cafe, som bestog av kycklingsallad och jätte gott olivbröd! Jag borde faktiskt baka eget olivbröd nån gång, de borde inte var så svårt?

Andra lektionen var helt i motsats till den första. Läraren var en sjukt rolig kille, typ 2 meter lång och armar och ben som flög åt alla håll hela tiden och han kunde inte stå still en sek! Han flumma skratta å tjoa och skrek och var fruktansvärt rolig som lärare och fångade verlkligen allas intresse. Sedan fick vi göra massa roliga drama övningar. Brukar inte gilla å göra saker sådär inför hela klassen men det var riktigt kul! Är juh sånt jag ska pyssla me till hösten när vi börjar våra inriktningar!

Nu ska jag sjunga ner i soffan en stund och sedan kanske det blir en powerwalk!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0