Sensation white!

jag här blivit kass på att skriva här vilket jag blir till och från men ibland kommer skriar fingrarna igång. speciellt när man e på lite kasst humör. Då e de skönt att bara knattra runt på tangent bordet.

Förra helgen var vi i lund/malmö/ köpenhamn. En härlig och lugn fredag med middag och vin på Vespa, pizzan var ingen större höjdare men det var trevligt sällskap. Dagen etfer började vi med att bruncha på göteborgs nation, mini hamburgare, scones, våfflor med sylt och grädda, äggröra ochbacon. Vi rullade ner för trapporna sedan!

Sen bar det av hem till fia för att börja styra upp våra fina utstyrslar med ängla vingar, gloria, peruker och våra vita kläder! Sedan tog vi tåget tillsammans med flera hundra? andra vitklädda människor. Vi hoppade av i malmö för att förfesta hos marias vänner. Det blev en mycket trevlig förfest tillslut med kunga barn bag'n boxes och en bitsk terrier!

Väl framme på sensation.... det var sjuuukt häftigt! vilken stämning och vilken kännsla! Var som att befinna sig i en dröm! för alla er som inte varit där! testa det! Sjukt häftigt!


Jag är sensationerad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0