After work & gamla vänner!

Fredag eftermiddag! Vad gör man?! Jo självklart lockar ett kallt glass vitt och god mat!
Ett litet besök i Fridas fina vovve butik, där man grundar med ett glas vitt och Anton Berg choklad innan vi styr klackarna mot El Vasastan, såklart! Ett stenkast från butiken och perfekta after work priser!
Men där blev vi inte långvariga då det var mycket svårt att fixa ett bord för två! Över till grannstället Vasa Victoria, där det fanns gott om plats, trevliga vakter och personal, men ack ack ack va dom små servitörerna fick stressa. 45 minuter tog det för maten att komma in! Vi hade inte brott, men magen kurrade lite för högt när maten väl kom! Gott var det iaf och vinet flödade.

Plötsligt uppenbarar våra underbara Hanna och Issa i ingången som man inte sett på alldelles för lång tid! Vilken glädje! Tur att platserna brevid oss var lediga! Vi som tyckte att 45 minuter var lång tid för att få in maten skulle itne klaga! Isabel och Hanna beställde sin mat kl 20.... Kl 22.10 kom deras mat till bordet! Dom fick sig lite kompensation för det men hur fasen kan man lyckas ta två timmar p sig för rostbiff macka?! Hoppas dom hade lagat den med kärlek!

Vidare bar det sedan för att ta sig en drink på vasastan där vi hängt in våra jackor. Hanna rekomenderade en drink som hon trodde hette razzbery dream.... Susanna går fram till baren

- Hej jag skulle vilja beställa en razzberrydream eller nått sånt ska den heta, har hört att den ska vara god
Bartendern:
-Det har vi tyvärr inget som heter....
Susanna:
Nehe aja det var juh synd då tar vi två mohiito istället!
Frida till bartendern:
Har ni inget som smakar hallon?
Bertendern:
Jo vi har en drink som heter hallon dröm!

Haha snacka om att vi skrattade högt åt honom, bad honom att ta engelska lektioner och han skämdes som ett litet barn när han insåg att razzberrydream och hallon dröm visst var samma sak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0